HistorieÚvodnikOdkazy

Freedom Fighters – svoboda pod taktovkou IO

18 srpna, 2003, G4ndy Žádné komentáře

V nejnovější hře Dánského IO interactive, autorů Hitmanů, nám bude nabídnuta lákává možnost podívat se na dějiny z trochu jiného pohledu.
Jak by svět vypadal pokud by se za druhé světové války Američanům nepodařilo dokončit Manhattan projekt a namísto toho by atomovou bombu vynalezli vědátoři v sovětském svazu. A nejen vynalezli ale rovnou i aplikovali na nacistický Berlín? Netřeba dále rozebírat jakou hrozbu bude v následujících letech převaha na straně SSSR pro USA představovat.
FF by měla být trochu invenčnějsí 3rd person akce určená pro PC a konzole. Vaším herním alter egem se stane obyčejný občan USA, kterého invaze sovětů do jeho milovné země vyburcuje k odporu. Hlavní element, který by měl tuto hru odlišit od zbytku scény, bude ovládání skupinek bojovníků za účelem sabotáže nepřátelské infrastruktury. Boje se budou odehrávat na všech myslitelných místech a ku pomoci bude sloužit i nejrůznější vojenská technika jako tanky, vrtulníky a artilerie. Mile mě též překvapil fakt že FF nabídnou hru až čtyř hráčů na jednom počítači/konzoli pomocí klasického splitt screenu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *